ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Stolojan şi Macovei, primii pe lista PDL la alegerile din mai

stolojan1Lista PDL pentru europarlamentare va fi deschisa de Teodor Stolojan, urmat de Monica Macovei, Traian Ungureanu si Marian-Jean Marinescu, a anuntat luni presedintele partidului, Vasile Blaga, potrivit HotNews.

“Am discutat despre alegerile europarlamentare, am stabilit o listă care are în faţă patru europarlamentari care se bucură de sprijinul şi de susţinerea întregului partid, în ordine domnul Stolojan, doamna Monica Macovei, domnul Traian Ungureanu şi domnul Marian Jean Marinescu. În continuare, lista curge în conformitate cu performanţele pe care le are fiecare regiune şi desigur cu oamenii pe care îi propun pe liste”, a precizat Blaga.

El a spus, răspunzând unei întrebări, că Elena Băsescu nu va candida pe listele PDL, menţionând că aceasta “nu şi-a exprimat niciodată dorinţa de a candida”.

Blaga a mai spus că până la poziţia a zecea mai sunt unele discuţii, preşedintele PDL fiind mandatat de Colegiul Director să discute cu reprezentanţii organizaţiilor regionale ale partidului.

“În proporţie de 99%, este finalizată astăzi lista, urmând a fi doar numele trecute, pentru că noi avem o procedură pe care am votat-o, cele patru seturi de criterii în care performanţa electorală e pe primul loc a judeţelor şi regiunilor respective”, a adăugat Vasile Blaga.

Liderii PDL se bazeaza pe minim 7 locuri in PE.

 

 

.

One Response to ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Stolojan şi Macovei, primii pe lista PDL la alegerile din mai

  1. gica 03/03/2014 at 15:29

    Ii mai votaza mortii din cimitir pe astia

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.