ALEGERI EUROPARLAMENTARE. LISTA PMP pentru alegerile din mai. Baconschi, pe locul 5 în urma votului colegilor

baconschi teodorTheodor Baconschi şi Daniel Funeriu au obţinut rezultate diferite în urma votului intern al membrilor PMP pentru lista de europarlamentare a partidului. Fostul ministru de Externe s-a plasat pe locul 5 în preferinţele colegilor, în timp ce fostul consilier prezidenţial a ocupat un dezamăgitor loc 16 ca urmare a voturilor exprimate de militanţii Mişcării Populare, au precizat surse din PMP, pentru EvZ.

Pe primele locuri se regăsesc Florin Popescu, Toader Paleologu, Cristi Petrescu şi Gabriel Berca. Conform unei decizii a Colegiului Executiv Naţional, primele poziţii pe listă ar urma să fie acordate europarlamentarilor în funcţie. Cristi Preda este singurul vizat în acest moment, dar el ar putea fi secondat de Elena Băsescu, în cazul în care acesta ia decizia candida din partea PMP.

Situaţia precară a lui Daniel Funeriu în PMP pare a fi confirmată şi de un sondaj intern. Dintre toţi liderii percepuţi ai partidului, acesta se bucură de cea mai mică popularitate printre votanţi: doar 10%. În timp ce Cristi Preda are 17%, Elena Băsescu – 38%, Emil Boc – 43%, iar Elena Udrea se situează la 55%.

De altfel, şi la capitolul încredere în rândurile întregului electorat, fata cea mică a Preşedintelui are o cotă de încredere de 12%, în timp ce Preda şi Funeriu obţin abia 5%, au mai precizat sursele.

 

 

 

.

One Response to ALEGERI EUROPARLAMENTARE. LISTA PMP pentru alegerile din mai. Baconschi, pe locul 5 în urma votului colegilor

  1. elena 18/03/2014 at 15:39

    baconschi isi ia si cada dupa el?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.