Recent despartit de sotie, Berlusconi decide: Fostul top model Mara Carfagna preia indatoririle Primei Doamne, la Summit-ul G8 din Italia

Mara Carfugna a fost declarata de presa ca fiind cel mai sexy ministru din lume

Premierul italian Silvio Berlusconi, care s-a despartit recent de sotia sa, a decis ca fostul topmodel Mara Carfagna, in prezent ministru pentru sanse egale, sa indeplineasca indatoririle Primei Doamne la summitul G8 de la Aquila, relateaza Daily Mail in editia sa electronica, preluata de NewsIn. Carfagna se va ocupa de partenerii sefilor de stat si de guvern in timpul summitului.

Potrivit Hotnews,  in timpul unei petreceri data in 2007, in Il Cavaliere, Berlusconi i-a marturisit acesteia simpatia, declarand ca ar fi dispus sa o ia de nevasta daca nu ar fi fost casatorita. “Cu tine as merge oriunde, chiar si pe o insula pustie. M-as casatori cu tine chiar in clipa asta, daca nu as fi deja insurat”, a declarat atunci premierul italian.

Premierul italian Silvio Berlusconi se poate lauda cu cel mai sexy ministru din lume. Mara Carfagna, un fost fotomodel si candidata la Miss Italia 1997, a fost numita de Berlusconi drept noul ministru al Egalitatii de sanse, devenind astfel cel mai frumos ministru la nivel mondial. Fostul manechin in varsta de 33 de ani a a absolvit Facultatea de Drept cu “summa cum laude” si a lucrat timp de 6 ani in televiziune. Desi a aparut in numeroase pictoriale seminud, Mara sustine vechile traditii familiale.

Premierul italian Silvio Berlusconi se poate lauda cu cel mai sexy ministru din lume. Mara Carfagna, un fost fotomodel si candidata la Miss Italia 1997, a fost numita de Berlusconi drept noul ministru al Egalitatii de sanse, devenind astfel cel mai frumos ministru la nivel mondial.
Potrivit cotidianul german “Bild”, citat de publicatia Daily Mail, frumoasa Mara a detronat-o pe Tanja Karpela, actual ministru finlandez al Invatamantului si castigatoare a titlului Miss Finlanda  1991.
Fostul manechin in varsta de 33 de ani a a absolvit Facultatea de Drept cu “summa cum laude” si a lucrat timp de 6 ani in televiziune. Desi a aparut in numeroase pictoriale seminud, Mara sustine vechile traditii familiale.
Anul trecut, in timpul unei petreceri in Il Cavaliere, Berlusconi i-a marturisit acesteia simpatia, declarand ca ar fi dispus sa o ia de nevasta daca nu ar fi fost casatorita. “Cu tine as merge oriunde, chiar si pe o insula pustie. M-as casatori cu tine chiar in clipa asta, daca nu as fi deja insurat”, a declarat atunci premiurul italian.

One Response to Recent despartit de sotie, Berlusconi decide: Fostul top model Mara Carfagna preia indatoririle Primei Doamne, la Summit-ul G8 din Italia

  1. bogdan_cet 06/07/2009 at 17:44

    felicitari pt noua imagine a site-ului

    -un roman fericit

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.