Elena Udrea: Dupa europarlamentare multi se vor reevalua, dreapta va avea candidat unic la prezidentiale

elena udrea facebookDeputatul Elena Udrea a vorbit, luni seara, despre plecarea sa din PDL si inscrierea in Partidul Miscarea Populara (PMP), precum si despre unificarea dreptei pentru alegerile prezidentiale.

Fostul ministru al Turismului a declarat la Digi 24 ca sustine in continuare ideea unui candidat unic la prezidentialele de la sfarsitului anului din partea dreptei, candidat care ar avea mari sanse sa castige alegerile, in viziunea acesteia.

“Viziunea pe care o are actuala conducere a PDL – proiectul unitatii de dreapta nu a fost sustinut, ei au venit cu un candidat la presedintie. Dupa discutia cu Basescu, Blaga a continuat sa sustina ideea de <singuri>, fara unitatea dreptei. Chiar si asa, cu aceasta conducere, electoratul de centru-dreapta astepta sa vada un proiect al dreptei unite. (…) Dupa europarlamentare multi se vor reevalua si multe orgolii se vor estompa. Dupa europarlamentare sper ca vom reusi sa dam un singur candidat la presedintie si atunci vom castiga. Daca rezultatele vor fi asa cum sunt preconizate, multi trebuie sa se reevalueze“, a declarat Elena Udrea, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru a ales sa plece din PDL.

Sursa: Ziare.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.