Erwin Albu, primul cabinet de europarlamentar în șura țărănească

erwin albuLa începutul lunii februarie, candidatul independent pentru alegerile europarlamentare Erwin Albu a ”inaugurat” primul său cabinet de europarlamentar în comuna Moșna, județul Sibiu, direct în șura din gospodăria  model a lui Willy Schuster, omul care a zis la Bruxelles ”Țăranii pot hrăni bine Europa”.

Potrivit unui comunicat de presa transmis redactiei, acesta încă adună cele 100.000 de semnături necesare pentru a candida si se pregăteste  să ducă lupta pentru supraviețuirea satelor românești în Parlamentul European.

”Uniunea Europeană sugrumă practic gospodăria țărănească, adică însăși esența valorilor tradiționale și a vieții sănătoase, dar și soluția pentru milioane de locuri de muncă și a unui trai decent.

Prin subvenționarea masivă și facilitățile crescânde acordate agriculturii industriale în detrimentul agriculturii sustenabile, dar și prin nenumăratele reglementări aiurite și descurajarea micilor gospodari și fermieri, omenirea se îndreaptă cu pași repezi spre dezastru. Un dezastru poleit cu bunăstarea falsă din supermarketuri. Natura nu ne va ierta.

Împreună cu Willy Schuster și cu alți țărani vom continua lupta și în Europarlament pentru ceea ce este înțelept și bun: pământul, mediul șigospodăria țărănească.” declara Erwin Albu.

Erwin Albu declară că va milita  împotriva acaparării de terenuri agricole, împotriva organismelor modificate genetic, pentru mediul curat și pentru mediul rural, susținând că doar o reîntoarcere la valorile fundamentale și la o agricultură sustenabilă este soluția pentru viitorul României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.