Connect with us

foto

foto cola ue

Published

on

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CORESPONDENȚĂ SPECIALĂ

LIVE VIDEO 7 decembrie ora 19:00| Vernisajul etnografic ,,Roumains centenaires, gardiens de la tradition”. Euro-Mara Events, unul dintre organizatorii evenimentului

Published

on

Cu ocazia Centenarului Marii Uniuni a României, primarul – Emir Kir împreună cu Colegiul Alderman al Municipiului Saint-Josse și Euro-Mara Events (asbl) organizează vernisajul de fotografie ,,Roumains centenaires, gardiens de la tradition”- ,,Românii la centenar, gardieni ai tradiției”.

Vernisajul etnografic ,,Roumains centenaires, gardiens de la tradition” este organizat la Hotelul comunal de Saint-Jose, vineri – 07 decembrie 2018, ora 18:00, ora locală (ora 19:00 ora României) și este transmis live pe CaleaEuropeană.ro

Fotografiile sunt realizate de Felician Săteanu – fotograf român cu o activitate în domeniu de aproximativ 40 de ani, acesta  cocheteză cu aparatul foto de aproximativ 50. În prezent este consultant artistic la Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Maramureş pe domeniul artelor vizuale, departamentul foto-video.

Deschiderea vernisajului este realizată în prezența fotografului român  și a vorbitorilor, aceasta va fi urmată de o degustare a bucătăriei tradiționale românești din Maramureș.

Expoziția poate fi vizitată în timpul orelor de funcționare a municipalității până pe 14 decembrie 2018.

Continue Reading

foto

יוסי סוויסה

Published

on

יוסי סוויסה

Continue Reading

CORESPONDENȚĂ SPECIALĂ

CORESPONDENȚĂ de la ONU. Klaus Iohannis, fotografie cu Barack Obama la dineul din New York

Published

on

Președintele Klaus Iohannis a participat, luni seara, la dineul oferit de președintele SUA, Barack Obama. Însoțit de prima doamnă, Carmen Iohannis, presedintele a fost intampinat, conform protocolului, de președintele SUA și de prima doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama.

Evenimentul a avut loc la Hotelul Lotte New York Palace, ales după ce locația tradițională, Waldorf Astoria, a fost cumpărată de investitori chinezi.

iohannis obama

Președintele Klaus Iohannis a postat pe contul său de Facebook fotografia cu soții Obama, cu următorul comentariu: “Aseară, la recepția tradițională oferită de Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama”. Într-o oră, fotografia s-a bucurat de peste 40.000 de like-uri.

.

Continue Reading

Referendumul național din 26 mai

#DAlaReferendum #RomaniiVoteaza #RomaniiConteaza

Dragi români,Cu toții ne dorim să trăim într-o țară în care hoții și corupții stau la pușcărie, nu în fruntea statului. Pe 26 mai, să spunem răspicat DA pentru România europeană, DA pentru România pe care o iubim, țara oamenilor cinstiți și integri, în care nimeni nu este mai presus de lege. Votați DA la referendum și nu îi lăsați pe alții să decidă în locul vostru! Românii votează pentru că românii contează!#DAlaReferendum #RomaniiVoteaza #RomaniiConteaza

Publicată de Klaus Iohannis pe Joi, 16 mai 2019

”Alege-ți viitorul” – dedataastavotez.eu

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Facebook

Advertisement

Trending