Modificarea Constituției. Antonescu: În USL nu am stabilit dacă avem referendum în două zile

antonescu_Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că la nivelul USL nu s-a stabilit până în prezent dacă referendumul pentru revizuirea Constituţiei va avea loc pe parcursul a două zile, precizând că declaraţiile anterioare ale liderilor USL precizau posibilitatea, şi nu o decizie în acest sens.

Preşedintele PNL a precizat că la nivelul USL nu s-a stabilit dacă referendumul de revizuire va avea loc pe parcusul unei singure zile sau pe parcursul a două zile.

“În conformitate cu Legea referendumului, data trebuie stabilită de către Parlament. Nu suntem în acea fază, suntem abia la începutul acestui parcurs”, a susţinut Antonescu.

El a declarat că în declaraţiile de la sediul USL s-a făcut referire la posibilitatea organizării referendumului pe parcursul a două zile, şi nu despre o decizie.

“S-a vorbit despre faptul că toate prevederile şi toate recomandările atât ale Comisiei de la Veneţia, cât şi ale Curţii Constituţionale din România permit şi varianta cu două zile. Vom vedea”, a mai afirmat Antonescu.

Sursa: Mediafax.ro
Foto:presidency.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.