Partidul Mișcarea Populară a fost înregistrat

eugen tomac.roPartidul Mișcarea Populară a fost înregistrat azi în Registrul partidelor politice, prin decizia definitivă a Curții de Apel București, după numeroase amânări.

“Astăzi, la mai bine de şase luni de la depunerea actelor la Tribunal pentru înregistrarea juridică drept partid politic, Curtea de Apel Bucureşti a respins apelurile la Decizia de înregistrare a PMP.

Pe cale de consecinţă, Decizia Tribunalului rămâne definitivă şi irevocabilă.

Data de 29 ianuarie 2014 va rămâne în istorie ca dată de naştere a Partidului Mişcarea Populară! De astăzi, PMP este, oficial, partid politic şi trece la o nouă etapă, cea a consolidării şi dezvoltării sale ca partid de centru-dreapta pe eşichierul politic al României. Ne reafirmăm acum ca fiind un altfel de partid, care îşi propune o altă cultură politică ca alternativă la actuala lipsă de viziune din spaţiul politic. Îi aşteptăm lângă noi pe toţi românii de bună credinţă, vrednici şi cinstiţi să ni se alăture în lupta noastră ca partid al clasei de mijloc, în slujba binelui comun”, se arată într-un comunicat semnat de președintele PMP, Eugen Tomac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.