Antonescu, despre UE si SUA: Se pleca de la premisa că se întâmplă lucruri de neacceptat în România

Fostul preşedinte interimar, Crin Antonescu, a spus că a primit scrisori din partea Uniunii Europene şi a SUA referitoare la situaţia din România care plecau de la premisa că în ţara noastră se întâmplă lucruri de neacceptat, scrie Gandul.info.

Puteau fi repercusiuni din punct de vedere economic, am încercat să normalizăm aceste lucruri. Comisia Europeană este o structură importantă, dar, atenţie, nu este structură ierarhic superioară guvernului României şi preşedintele României. S-a acţionat părtinitor. Cred că până la urmă toată această intervenţie partizană a avut rolul ei, în ciuda ei românii s-au pronunţat şi acest caz foarte dureros că voinţa nu a fost respectată s-a decis cu instituţii româneşti”, a declarat, la Antena 3, Crin Antonescu., potrivit sursei citate.

“A existat o asemenea comunicare, nu în sensul cu ce avem voie să facem, dar care era disproporţionată cu ceea ce se întâmplă aici şi care pleca de la premisa că se întâmplă lucruri de neacceptat într-o democraţie. Ambasadorul SUA a fost un partizan al lui Traian Băsescu. Cel mai neplăcut şi incorect a fost că în declaraţia finală a lui Gordon apare ideea fraudei, iar în discuţia dintre noi nu a existat niciodată o astfel de temă. E inacceptabil ca domnul Barroso să spună cine să conducă Parchetul din România”, a povestit Antonescu.

Sursa: Gandul.info
Foto: presidency.ro

One Response to Antonescu, despre UE si SUA: Se pleca de la premisa că se întâmplă lucruri de neacceptat în România

  1. Valentin Ion Zarnescu 10/09/2012 at 14:10

    DEM.REALA=C.-S. VS C.-D./VECI!!!NU CE IMPUN MARILE PUTERI, INTERESELE LOR EC.!????O MARE PUTERE NU ARE DREPTUL DEM.SA IMPUNA CONDUCATORI NEIUBITI-N ALTE STATE!!!NICI POARTA OTOMANA NU IMPUNEA DOMNITORI NEPOPULARI-N TARA NOASTRA!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.