Facebook sarbatoreste azi 10 ani de viata! Multumim prietenilor paginii Calea Europeana!

Facebook implineste astazi, 4 februarie, 10 ani. Fondat de Mark Zuckerberg, alaturi de colegii sai de la Harvard, Facebook are astazi peste 1,2 miliarde de utilizatori, dintre care sapte milioane in Romania, potrivit Wikipedia. Considerat unul dintre primele 5 start-up-uri de success la nivel mondial, a avut venituri de peste un milliard de dolari, in 2012. La inceputul acestui an, Facebook avea o valoare de piata de 104 miliarde de dolari.

Unul dintre managerii Facebook, Sheryl Sandberg, declara, zilele trecute: “Mark a spus mereu ca Facebook a inceput sa fie nu doar o companie, dar sa si implineasca viziunea conectarii lumii”

Screen Shot 2014-02-04 at 11.42.38 (2)

Caleaeuropeana.ro, portalul de stiri care va conecteaza la valorile europene si transatlantice, se bucura de aprecierea a aproape 5000 de utilizatori de Facebook, din intreaga lume, din Romania, Italia, SUA, Canada Spania, Germania, Belgia, UK, Austria, Franta si chiar Japonia sau Filipine. Impreuna, formam o comunitate a celor interesati de valorile lumii civilizate. Echipa Calea Europeana va multumeste!

Caleaeuropeana.ro si-a propus realizarea un studiu privind popularitatea prim-ministrilor celor 28 de tari membre ale Uniunii Europene. CLICK AICI pentru a vedea pe ce loc se afla Victor Ponta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.