UPDATE Două clădiri din New York s-au prăbuşit după o EXPLOZIE. Două persoane au murit şi 17 au fost rănite

EXPLOZIE NEW YORK

 

UPDATE

Cel puţin două persoane au murit, iar alte 17 au fost rănite după prăbuşirea a două clădiri, în New York, probabil din cauza unei scurgeri de gaze, anunţă primarul oraşului, Bill de Blasio.

Cel puţin două persoane au murit, iar alte 17 au fost rănite după prăbuşirea a două clădiri, în New York, probabil din cauza unei scurgeri de gaze, anunţă primarul oraşului, Bill de Blasio, citat de CNN.

“Astăzi în jurul orei 9.30, o explozie majoră a distrus două clădiri. Explozia a fost provocată de o scurgere de gaz”, a declarat Bill de Blasio.

Potrivit unui oficial citat de CNN, compania de distribuţie a gazelor Con Edison a primit un apel telefonic privind o posibilă scurgere de gaze cu puţin timp înaintea exploziei.

Oficialul a declarat că firma a primit sesizarea la 09.13 de la o persoană care a declarat că a simţit miros de gaz. Oficialul a declarat că a fost trimisă o echipă după două minute, dar aceasta nu ajunsese la faţa locului în momentul în care s-a produs explozia

O clădire din New York s-a prăbuşit, miercuri, în urma unei explozii produse în cartierul East Harlem, provocând un incendiu şi un nor de fum imens, a anunţat poliţia, citată de AFP.

“A avut loc o explozie şi o clădire s-a prăbuşit”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei din New York, fără alte precizări, noteaza Mediafax.

Potrivit presei americane, aproximativ zece persoane au fost rănite uşor în acest accident produs la intersecţia 116th Street şi Park Avenue.

“Am fost informaţi la ora 09.34 (16.34 ora României). A fost o clădire rezidenţială. Pompierii din New York sunt pe cale de a stinge focul”, a adăugat un alt purtător de cuvânt al poliţiei. 

Nicio informaţie nu este disponibilă în acest stadiu cu privire la cauzele exploziei.

 

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.