Un britanic preferă România: Câștigăm destul de bine

Flag of RomaniaOdata cu isteria creata in jurul imigrantilor romani care erau asteptati sa “invadeze” Marea Britanie, la inceputul acestui an, jurnalistii englezi de la un post tv au abordat povestea dintr-o perspectiva diferita și au decis să prezinte povestea unui tânăr britanic care a decis să se mute în România.

“Zeci de mii de romani sunt asteptati sa soseasca in Marea Britanie in urmatorii ani. Dar noi am vorbit cu un tanar englez care a decis sa faca invers”,incepe articolul publicat de Channel 4, conform Gandul.info.

Suntem foarte fericiţi în România, ne place viaţa noastră de aici Amandoi castigam destul de bine pentru aceasta tara. Din acest punct de vedere e chiar mai bine decat in Marea Britanie. Este confortabil aici. Preturile sunt mai mici decat in Londra”, a continuat Johnny Masefield, tânărul care s-a mutat cu chirie împreună cu prietena lui, stabilită și ea în România. El a argumentat că două motive importante sunt verile calde şi nivelul de trai. În privinţa ultimului avantaj, Masefield punctează că se descurcă mult mai bine cu un salariu de începător în Bucureşti decât ar face-o în Londra.

Costurile de trai sunt considerabil mai mici aici, iar acesta este unul dintre principalele motive pentru care ne place viaţa aici”, adaugă bărbatul.

Mai multe detalii despre britanicul care a decis să lase Marea Britanie pentru București, aici.

Sursa: Gandul.info
Foto: freefoto.c0m

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.