Studiu. 77% din căutările zilnice de pe internet sunt făcute pe Google, iar numărul căutărilor de pe mobil s-a dublat în ultimii doi ani

Un studiu al SmartInsights relevă faptul că pe motoarele de căutare din întreaga lume sunt căutate 6,5 miliarde de cuvinte, iar 2 treimi dintre acestea, adică 77% sunt efectuate pe Google.

Potrivit sursei, la nivel global, 40% din totalul traficului de Internet pe care îl generează un website provine din căutările naturale ale Google, iar site-urile plasate pe primele cinci locuri în urma căutărilor, primesc două treimi din totalul traficului organic, notează Agerpres.

Statisticile arată, totodată, că numărul de căutari pe Google de pe telefonul mobil este, la ora actuală, aproape dublu faţă de acum doi ani.

În acest context, o agenţie de SEO (Search Engine Optimization – optimizare pentru motoarele de căutare, n.r.), Target Web, anunţă lansarea Atelierului de SEO, prin intermediul căruia va sprijini antreprenorii, webmasterii şi alte persoane implicate în marketingul online să optimizeze afacerile în motoarele de căutare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.