Totul despre finantarea pentru IMM-uri, aflati, luni, 11 mai, de la ora 13 pe Calea Europeana, B1 TV

Cei interesati de soarta IMM-urilor din Romania, despre finantarea acestora si despre birocratia din spatele fondurilor europene pot afla raspunsuri la intrebarile lor de la doamna Laura Marusca, director in cadrul ministerului pentru IMM.  

Detalii gasiti la adresele http://www.euractiv.ro/index.html/articles|displayArticle?articleID=17123   ,iar in legatura cu finantarea europeana pentru IMM-uri la  http://www.mimmctpl.ro/fonduri_structurale/domeniul_imm/domeniul_imm.html

Asteptam intrebarile si sugestiile voastre la sectiunea comentarii. temele propuse se vor regasi in editia de luni a emisiunii, in care veti putea interveni si telefonic.

3 Responses to Totul despre finantarea pentru IMM-uri, aflati, luni, 11 mai, de la ora 13 pe Calea Europeana, B1 TV

 1. Anemona 11/05/2009 at 12:44

  Sunt din Brasov si intentia mea este sa-mi infiintez o firma de spalatorie si curatatorie materiale textile. Vreau sa va intreb care sunt sansele sa beneficiez de aceste fonduri europene si cui ma pot adresa in judetul brasov?
  Va multumesc

  Reply
 2. Alex 14/05/2009 at 12:40

  Sunt din Campulung , judetul Arges si as vrea sa-mi infiintez o pensiune . Vreau si eu sa va intreb la fel ca anemona daca pot beneficia de fonduri

  Reply
 3. gherman 27/05/2009 at 11:29

  Avem o firma de bransamente electrice si vrem sa cumparam utilaje:macara,picamer,sapator…Sunt sanse sa beneficiem de fonduri europene pentru aceste lucruri si care este procedura? Am urmarit emisiunile de luni de la ora 13,sunt interesante si instuctive.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.