România este vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice

radu cotarceaEchipa României, formată din Radu Cotarcea şi Octavian Buta, reprezentând Universitatea Babeş Bolyai, a obţinut titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice, organizat în India, primul obţinând şi locul al VI-lea din lume la vorbitor, informează Mediafax.

La Chennai (India) a fost organizat Campionatul Mondial de Dezbateri Academice, concurs la care au participat sute de echipe din întreaga lume, care s-au confruntat cu argumente, pe moţiuni extrem de controversate, finala campionatului având loc vineri.

Coordonatorului organizaţiei Saint George Debate Club, din Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a menţionat că România a participat cu trei echipe şi a reuşit o performanţă „rară”, având una dintre ele în finală, Radu Cotarcea şi Octavian Buta.

România a mai avut o echipă care s-a oprit în semifinale, formată din Ioana Stupariu şi Călin Mureşanu, şi o a treia echipă, formată din debutanţii Flaviu Miron şi Bogdan Gliga, oprindu-se în grupe, aceştia din urmă fiind câştigătorii din acest an de la Saint George City of Debate.

Sursa: Mediafax.ro
Foto: google.plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.