Cristian Preda, despre Ponta: Dottore reprezintă azi 99% din imaginea externă negativă a României

Cristian_PredaEuroparlamentarul Cristian Preda susţine că principalul responsabil pentru imaginea externă negativă a României este premierul Victor Ponta.

„Marți va avea loc ședința grupului de lucru pentru afaceri externe al PPE, iar miercuri întreaga fracțiune parlamentară a popularilor se va reuni, pentru a discuta agenda plenarei de la Strasbourg din 13-17 ianuarie.

Voi avea, însă, ocazia de a discuta cu deputații din diverse grupuri politice despre isteria pornită împotriva muncitorilor români, după ridicarea restricțiilor pe care 9 din statele-membre le-au menținut până la 1 ianuarie. Cel mai bun argument împotriva atitudinii xenofobe este înfățișarea experienței din statele care au ridicat mai demult restricțiile și care nu și-au văzut destabilizate astfel nici piața muncii, nici sistemele de asigurări sociale.

Din păcate, credibilitatea foarte scăzută pe plan european a guvernului de la București nu ne ajută deloc. Dottore reprezintă azi 99% din imaginea externă negativă a României. Așa că orice mașinațiune e bună pentru a-l da jos din jilț pe ipochimen”, a scris Cristian Preda pe blog.

One Response to Cristian Preda, despre Ponta: Dottore reprezintă azi 99% din imaginea externă negativă a României

  1. Flori 07/01/2014 at 14:09

    Din pacate Profesorul Preda are dreptate. Sa ne gandim la utlima reactie a Comisiei de la Venetia publicata si pe site-ul Curtii Constitutionale. Il gasiti aici http://www.ccr.ro/noutati/Avizul-Comisiei-de-la-Veneia-36.
    A fost devastator. Comisia de la Venetia este sfatuitorul Consiliului Europei pe probleme de constitutionalism. Premierul Victor Ponta nu intelege niste mecanisme si asta il va costa. Din pacate pentru cariera politica a domniei sale.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.