Ivan, despre candidatura lui Antonescu la prezidențiale: N-are sens să faci un Congres doar pentru a lua aceeaşi decizie

Catalin_IvanUSL are candidat la funcția de președinte al României, acest candidat este Crin Antonescu și un Congres al Uniunii pentru revalidarea sa nu are sens, a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, la RFI.

“De principiu, decizia a fost luată cu mult timp în urmă în toate forurile statutare ale partidelor care alcătuiesc Uniunea Social Liberală. Prin urmare, o decizie luată nu trebuie reconfirmată. În acest moment, Uniunea Social Liberală are candidat la funcţia de preşedinte al României şi acest candidat este Crin Antonescu. Nu s-a schimbat absolut nimic, prin urmare nu văd de ce ar trebui să facem un Congres, ca să confirmăm ceva. Dacă s-ar fi schimbat situaţia, atunci probabil că alte decizii ar fi trebuit luate, dar ca să faci un Congres doar pentru a lua aceeaşi decizie n-are sens”, a spus Cătălin Ivan, citat de EVZ.ro.

Vicepreşedintele PNL Florin Ţurcanu, a declarat, vineri, că va propune în viitoarea şedinţă a conducerii PNL organizarea unui Congres extraordinar al USL pentru a decide asupra candidaturii lui Crin Antonescu la funcţia de preşedinte al României.

Sursa: EVZ.ro
Foto: europarl.europa.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.