Alegeri europarlamentare 2014. Dan Diaconescu va deschide lista PP-DD

dan diaconescuLista candidaţilor PP-DD pentru europarlamentare este finalizată în proporţie de 90% și va fi deschisă de Dan Diaconescu, a declarat Simona Man, preşedintele PP-DD, la şedinţa Comitetului executiv.

“Lista candidaţilor este în proporţie de 90% finalizată, ea este şi aprobată într-un Birou Permanent Naţional de aproximativ 30 de zile, va lua un vot final astăzi şi cu siguranţă după această întâlnire o vom face şi publică”, a afirmat Man, conform Agerpres.

Întrebată în legătură cu numele candidaţilor, preşedintele PP-DD a spus că “Dan Diaconescu va deschide lista”. Acesta va fi urmat de Simona Man, Diana Voiculescu, secretarul general al partidului, Liviu Neagu, Radu Orzaţă şi Eduard Dumitraşcu, şeful departamentului de comunicare al partidului.

Simona Man a spus că în timpul şedinţei a avut o discuţie telefonică cu Dan Diaconescu, care a promis că “va fi cu siguranţă prezent în campanie, din judeţ în judeţ, din poartă în poartă”. Simona Man a menţionat că Diaconescu va veni în ţară cel puţin cu 48 de zile înainte de începerea campaniei.

Întrebată dacă partidul pe care îl reprezintă intenţionează să se alieze cu PSD sau cu PNL, Man a dat răspuns: “Nu vom face nicio alianţă cu nimeni, noi vom merge singuri la aceste alegeri europarlamentare şi vom fi foarte atenţi la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, la faptul că această alianţă (USL – n.r.), practic, s-a rupt, din moment ce s-a constituit o altă alianţă între aceste formaţiuni politice şi suntem convinşi că avem un culoar favorabil în acest moment şi eu consider că putem fi formaţiunea politică pe locul II la alegerile europarlamentare”.

Potrivit acesteia, PP-DD a avut 68 de aleşi după alegerile parlamentare, în timp ce acum mai sunt 24 de deputaţi şi trei senatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.