Alegeri europarlamentare 2014. Traian Băsescu, despre o posibilă candidatură a fiicei sale Elena: Nu știu. Nu-i treaba mea

basescu turciaAlegeri EUROPARLAMENTARE.  Traian Băsescu susţine că nu ştie dacă fiica sa cea mică, Elena, va mai candida pentru un nou mandat de europarlamentar. Preşedintele a declarat, aseară, la B1TV, că nu a discutat cu ea acest subiect.

“Nu ştiu. Nu am discutat cu ea. Încă nu am abordat cu ea acest subiect. Nu-i treaba mea, este majoră, este mamă, are experienţă. (…) Un semn că şi-a făcut treaba este că astăzi o atacă ministrul de Externe al aşa-zisei Republici Transnistrene. Ceea ce este notabil” , a spus Băsescu, citat de Jurnalul.ro.

La alegerile din 2009 pentru europrlamentare, Elena Băsescu a obținut 204.280 voturi.

One Response to Alegeri europarlamentare 2014. Traian Băsescu, despre o posibilă candidatură a fiicei sale Elena: Nu știu. Nu-i treaba mea

  1. Cristel 27/02/2014 at 09:31

    Sa stea acasa si so trimiti iara in clasa primara sa invete Limba Romana pentru ca PE nu este o adunatura de Prosti.In PE vrem sa votam Candidati bine pregatiti ce stiu sa vorbeasca Limbile de circulatie internationala ce stiu sa se pronunte.Dupa ce am vazut ca EBA nu era in stare nici sa citeasca de pe fituica ceo primise de la Tatasu este o Rusine pentru Romania cu asemenea Candidati Prosti.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.