Băsescu, investitorilor turci: Investiţi în turismul balnear. Sănătatea izvorăşte din pământ

basescu turciaPresedintele Traian Basescu a participat astazi, in cadrul vizitei sale în Turcia,  la Forumul economic romano-turc pentru investitii şi comert. Aici, presedintele i-a indemnat pe acestia sa investeasca in turismul balnear.

” Va spun sa investiti in turismul balnear. In Romania, sanatatea izvoraste din pamant. In acest domeniu, nu se pune problema de sezon.” a declarat Basescu.

“Sunteţi bineveniti în Romania, va mulţumim pentru increderea pe care aţi avut-o să investiti banii dvs în România”, le-a multumit seful statului celor oamenilor de afaceri prezenti la forum.

“Oamenii de afaceri turci se pot simti in Romania ca intr-o tara in care sunt tratati ca oricare alti investitori, nu facem diferenta intre investitori din UE sau Turcia“, a argumentat presedintele.

Video streaming by caleaeuropeana

“Romania are o nevoie acuta de investitii pentru a reduce decalajele intre ea si state membre vechi ale UE”, a sustinut seful statului.

Presedintele a amintit de facilitatile oferite de statul roman investitorilor straini – ajutorul de stat si  achitarea de catre Guvern a unei parti din cheltuielile cu salarii, daca sunt create noi locuri de munca in Romania.

“Statul român depune eforturi pentru a scapa de birocraţia corupta care le face neplaceri oamenilor de afaceri” a sustinut Traian Basescu.

Mai multe declaratii ale presedintelui – AICI.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.