UE, la un pas de a rupe relaţiile diplomatice cu Ucraina

eu flagUniunea Europeană poate întrerupe relaţiile oficiale cu Ucraina dacă se va confirma că forţele de ordine au tras în manifestanţi cu arme de foc, a avertizat un vicepreşedinte al Parlamentului European, Jacek Protasiewicz, informează Agerpres.

„Dialogul cu Ucraina se află în pericol şi poate fi întrerupt astăzi. Sângele pe străzi schimbă totul”, a declarat vicepreşedintele forului legislativ european. „Informaţiile care vin din Ucraina sunt şocante. În cazul în care va fi confirmat faptul că poliţia a deschis focul împotriva manifestanţilor, relaţiile Uniunii Europene cu Ucraina se vor schimba radical. Noi nu mai putem avea relaţii cu Ucraina ca şi înainte”, a afirmat Protasiewicz.

„Dialogul cu Ucraina se află în pericol şi poate fi întrerupt astăzi. Sângele pe străzi schimbă totul”, a declarat vicepreşedintele forului legislativ european. „Informaţiile care vin din Ucraina sunt şocante. În cazul în care va fi confirmat faptul că poliţia a deschis focul împotriva manifestanţilor, relaţiile Uniunii Europene cu Ucraina se vor schimba radical. Noi nu mai putem avea relaţii cu Ucraina ca şi înainte”, a afirmat Protasiewicz., potrivit sursei citate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.